Snapchat+ nu ook beschikbaar in Nederland

18-08-2022 (12:05) - Media

Eind juni introduceerde Snap, Snapchat+ in de eerste tien landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland en in krap zes weken zijn er al meer dan 1 miljoen betalende abonnees.
 
Het laat zien dat de nog altijd groeiende Snapchat community behoefte heeft aan nieuwe functies en andere manieren om zich op het platform te kunnen uiten.

Snapchat+ is een abonnement waarmee je toegang krijgt tot exclusieve en nieuwe functies waarmee je de ultieme Snapchat-ervaring kan beleven. De unieke Snapchat+ functies worden regelmatig aangevuld met nieuwe features. Nederlandse abonnees krijgen niet alleen de eerste, exclusieve functies zoals alle landen bij de lanceringen, maar kunnen ook de functies die vandaag wereldwijd worden gelanceerd direct ervaren.

De volgende functies zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de Snapchat+ community:

- Snapchat+ Badge: Een speciaal Ster-icoon om te laten zien dat je een Snapchat+ abonnee bent. Deze kun je aan of uitzetten (standaardinstelling is uit).

- Aangepaste app-iconen: De mogelijkheid om het Snapchat app icoon (het beroemde spookje) op je homescreen te veranderen en het uiterlijk aan te passen, zodat je een uniek icoon hebt.

- Rewatch Indicator: Hiermee kun je zien hoeveel mensen jouw Stories opnieuw bekijken (zonder dat je kunt zien wie er opnieuw aan het kijken is). Dit zie je in Mijn Verhaal Beheer.

- Best Friends Forever: De mogelijkheid om één van je vrienden te bestempelen als BFF, een nieuwe manier om vriendschap te vieren op Snapchat.

- Ghost Trails op Snap Map: Toont de route van je vrienden die zich recentelijk verplaatst hebben (als ze expliciet hebben ingestemd met het delen van hun locatie). Dit is vergelijkbaar met de bestaande "Map Moves" Snap Map-functie die verschijnt wanneer een vriend zich onlangs heeft verplaatst.

- Solar System: Dit is een speciale badge op een vriendschapsprofiel. Snap zet vriendschappen graag in het zonnetje en aangezien je beste vrienden jouw hele universum zijn, is het vooral een grappige manier om te zien hoe jullie gesprekken uitgroeien tot echte vriendschappen.
 

Wereldwijde functies:


- Priority Story Replies: Wanneer je reageert op een Snap Star zijn jouw reacties een stuk opvallender.
- Post View Emoji: Selecteer een emoji die je vrienden na het bekijken van je Snaps zullen zien. Een leuke manier om je Snaps af te sluiten.
- New Bitmoji Backgrounds: Laat je Bitmoji extra stralen met de nieuwe exclusieve achtergronden zoals sprankelend goud of een zonovergoten zandstrand.

En last but not least, krijg je als Snapchat+ abonnee als eerste in Nederland toegang tot Snap for Web. Dit is de webversie van Snapchat waarmee je naast chatten en videobellen ook chat reactions en chat replies kan sturen naar vrienden. Snap for Web wordt 18 augustus wereldwijd gelanceerd, maar als Snapchat+ abonnee kun je er nu al mee aan de slag.
 
Snapchat+ abonnees zullen regelmatig verrast worden met nieuwe exclusieve functies en pre-releases, waarvan de volgende serie zeer binnenkort wordt aangekondigd. Snapchat+ kost €4,49 per maand of €44,99 per jaar.

 


Bureaus

Marketing

Economisch