Spotify lanceert RADAR Podcasters voor beginnende podcasters

29-06-2022 (19:24) - Media

Spotify lanceert  RADAR Podcasters om beginnende podcasters een podium te bieden. Dit maakt het luisteraars makkelijker om nieuwe podcasts te ontdekken en geeft makers de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken.
 
De streamingsdienst zet met RADAR Podcasters elk kwartaal 2 à 3 opkomende podcasters in de schijnwerpers. De eerste Nederlandse podcasts die worden uitgelicht in de podcast hub zijn Brokko met Korthom & LotteKopzorgen en Life Dreamers
 
In comedy podcast Brokko met Korthom & Lotte geven de twee hosts de luisteraar elke week een kijkje achter de schermen van de wereld van online content makers. Michelle van Rijnberk bespreekt in Kopzorgen alle problemen en taboes waar jongvolwassenen mee te maken krijgen. In de podcast  Life Dreamers delen bekende gasten elke week hun dromen en ervaringen om de jonge generatie te inspireren. Spotify ondersteunt de makers door middel van redactionele vermeldingen in podcast-afspeellijsten en community hubs om meer bekendheid te vergaren op de plaatsen waar de luisteraars zich bevinden. De RADAR Podcasters is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en 15 andere markten.
 
 

Bureaus

Marketing

Economisch