The Best Social haalt grote Duitse klant XING binnen

23-05-2022 (10:48) - Media

The Best Social werkt vanaf 23 mei voor XING. Als onderdeel van de NEW WORK SE Group is XING het sociale netwerk voor een professioneel beroepsleven. Met meer dan 20 miljoen leden uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gebruiken professionals uit elke branche XING om te netwerken, banen te vinden en inspiratie op te doen over de wereld van werk. Gedreven door de bedrijfsvisie 'For a better working life', streeft XING naar een beter werkende wereld en ondersteunt het de leden bij hun persoonlijke ontwikkeling. 

The Best Social begon in 2015 met een Duitse tak van platform The Best Social Media. Nu is het team volwassen en worden er maandelijks miljoenen Duitsers bereikt met de beste social media-berichten. De Studio van The Best Social was al jaren een gevestigde naam in Nederland, maar maakt met nieuwe klant XING een grote stap in de ambitie om zich als social bureau ook verder te ontplooien op de Duitse markt.

Pascal van Eijndhoven, General Manager bij The Best Social, is trots op de grote nieuwe klant. “Samen met XING gaan we entertaining en interactieve content ontwikkelen. Elk kanaal krijgt hierbij zijn eigen strategie en output. Het leuke aan de socials van XING is dat het op gelijke voet staat met zijn getalenteerde gebruikers, en XING deze gebruikers begeleidt en inspireert om gelukkiger te worden in hun werkleven. We gebruiken hiervoor inzichten die we via The Best Social Media over het Duitse social media-landschap krijgen, natuurlijk in combinatie met de online expertise van The Best Social.” 
 

Bureaus

Marketing

Economisch