Vijf tech-titels bundelen krachten in consumentenplatform ID-nl

Vijf tech-titels bundelen krachten in consumentenplatform ID-nl

05-09-2022 (09:14) - Media

ID.nl is het nieuwe platform dat vanuit een expertrol kennis deelt over alles wat speelt in én rondom huis, inclusief het persoonlijke leven. De vijf tech-titels van Reshift (Computer!Totaal, Computer Idee, PCM, MacWorld en Tips & Trucs) migreren naar het nieuwe ID.nl. Technologie vormt nog steeds de rode draad, maar directe toepasbaarheid is het belangrijkst.
 
“We zien dat ‘tech’ allang niet alleen maar een speeltje van de computerhobbyist is, maar dat er nieuwe doelgroepen ontstaan met een duidelijke behoefte aan informatie over technologie. ID.nl maakt deze technologie voor iedereen begrijpelijk”, aldus Kevin van Oosteren, Director Business Development & Compare.
 
Op ID.nl vindt de consument het antwoord op vragen die Google niet kan beantwoorden. Van Oosteren: “Wij bieden oplossingen. Dat is onze kracht. Wij halen tech dichtbij en laten zien wat mogelijk is.” Op ID.nl vindt de consument voorbeelden en vertellen de experts wat goed is en wat juist niet. “Je kunt wel zeggen dat ID.nl het leven makkelijker maakt.”

Bureaus

Marketing

Economisch