Wereldwijd spel 'Whamageddon' keert terug

29-11-2023 (10:59) - Media

'Whamageddon', dat loopt van 1 tot en met 24 december, daagt deelnemers uit om 'Last Christmas' van Wham! te vermijden. Covers en remixen zijn geen probleem, maar het origineel horen betekent directe uitschakeling. Deelnemers die het liedje horen en herkennen, delen hun verlies op sociale media met #Whamageddon.

KINK, dat normaal al geen Wham! nummers draait, biedt een veilige haven voor deelnemers. "Vorige jaren moedigden luisteraars elkaar al aan om naar KINK te schakelen en zo veilig te blijven in het spel," licht programmadirecteur Michiel Veenstra toe. "Ook dit jaar zijn we de ideale keuze voor deelnemers. We draaien heus af en toe kerstnummers van bijvoorbeeld The Pogues, Wombats, Smith & Burrows en The Killers, maar geen Wham!. KINK is er voor alternative rock, ook tijdens de feestdagen".

Luisteraars die toch afvallen voor 24 december, bijvoorbeeld door een tuincentrumbezoek of door nietsvermoedende collega's, kunnen dit melden via de KINK-app. Elke dag wordt een ongelukkige afvaller verrast met een unieke KINK kerst-sweater.  


Bureaus

Marketing

Economisch