Anouk Lindhout nieuwe Marketing Automation Consultant Yelflow

Anouk Lindhout nieuwe Marketing Automation Consultant Yelflow

16-01-2024 (10:46) - Mensen

Anouk Lindhout zal werkzaam zijn als Sr. Marketing Automation Consultant. In die rol zal zij opdrachtgevers tactisch en operationeel adviseren en begeleiden bij de implementatie van verdere marketing automation.

Voor haar stap naar Yelflow heeft Anouk ruime ervaring opgedaan in e-mail marketing, marketing automation en personalisatie binnen e-commerce. Zo heeft zij gewerkt bij FNG Group (o.a. Miss Etam en Steps), Coolblue en Just Brands (o.a. PME Legend en Cast Iron).

Specialistische rol

Anouk Lindhout: “Met de stap naar Yelflow zet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis van marketing automation binnen e-commerce toe te voegen aan het team. Daarnaast ben ik erg blij met de kans om weer de specialistische rol aan te nemen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de opdrachtgevers en het team te groeien”.

Corné Hoogendoorn, oprichter van Yelflow: “We zijn erg blij met de komst van Anouk. Wederom voegen we iemand toe aan het team met ruime ervaring aan klantzijde. Ook voegen we hier nog meer specialistische kennis toe aan het team. We merken dat dit enorm veel helpt in de gesprekken met en bij onze opdrachtgevers. Ik ben er van overtuigd dat zij van toegevoegde waarde zal zijn voor onze opdrachtgevers en het team”.