Bart van Twillert verlaat na 17 jaar Unibail-Rodamco-Westfield

Bart van Twillert verlaat na 17 jaar Unibail-Rodamco-Westfield

01-09-2022 (18:38) - Mensen

Na de opening van Westfield Mall of the Netherlands en de verkoop van Solna Centrum en Almere Centrum, heeft Bart van Twillert, in overleg met de Management Board, besloten om zijn carrière bij de grootste internationale ontwikkelaar en exploitant van flagship shopping- en lifestylebestemmingen te beëindigen. Hij blijft tot het einde van dit jaar betrokken bij investeringen en verkopen op de Nederlandse markt.

Na de fusie tussen Unibail en Rodamco in 2007, werd van Twillert verantwoordelijk voor het herstructureren van de Nederlandse portefeuille. Tijdens zijn carrière bij Unibail Rodamco Westfield was van Twillert actief betrokken bij Investment Management, Development en Operations, in zowel binnenland als buitenland.
 
In zijn laatste functie als Country Manager Nederland ontwikkelde en realiseerde hij de eerste echte shopping Mall in Nederland. Het nabij Den Haag gelegen Westfield Mall of the Netherlands is een gamechanger voor het Nederlandse winkellandschap en opende in 2021 haar deuren.
 

Over Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield is de grootste internationale ontwikkelaar en exploitant van flagship shopping- en lifestylebestemmingen. In Nederland is Unibail-Rodamco-Westfield eigenaar van Westfield Mall of the Netherlands en winkelcentra Stadshart Amstelveen en Stadshart Zoetermeer.