Charlotte Eggens helpt Beep for Help groeien als Head of Marketing

Charlotte Eggens helpt Beep for Help groeien als Head of Marketing

08-05-2024 (10:53) - Mensen

Charlotte Eggens is per direct de Head of Marketing van het niet-medische hulpplatform Beep for Help. Het initiatief wil zoveel mogelijk hulpvragers in Nederland ondersteunen en landelijke niet-medische zorg aan huis bieden, zonder wachtlijsten of onnodige regelgeving.

Charlotte helpt haar hele carrière al organisaties met groeien. Zo was ze bij HR applicatie Speakap verantwoordelijk voor het uitrollen van succesvolle contentmarketing en leadscampagnes en leerde ze veel over het ontwikkelen van marketingstrategieën in de scale-up wereld. Vervolgens was zij als Head of Marketing bij Lepaya verantwoordelijk voor het volledig vormgeven en structureren van de marketing.

Met dezelfde functie richt Eggens zich op het behalen van de groeiambities van Beep for Help. Volgens Eugène Meinders, operationeel directeur van Beep for Help, brengt Charlotte veel strategische ervaring met zich mee. “Al vanaf het eerste gesprek werd duidelijk dat zij geen enkele uitdaging uit de weg gaat om impact te maken. Doordat zij goed kan opereren in complexe kaders zal zij sterk bijdragen aan onze missie en ons helpen om snel stappen te zetten in de rest van Nederland", aldus Meinders.