Coco van Kempen en Caroline Martin aan de slag bij Cognito Amsterdam

Coco van Kempen en Caroline Martin aan de slag bij Cognito Amsterdam

24-10-2024 (13:50) - Mensen

Coco van Kempen en Caroline Martin versterken het PR- en eventteam van Cognito Amsterdam. Coco van Kempen is sinds september werkzaam als Account Executive en ondersteunt het PR- en eventteam. Coco is geen onbekende bij Cognito; ze heeft haar scriptie geschreven voor Cognito Singapore en hierbij onderzoek gedaan naar de lancering van een duurzame communicatieservice.

Caroline Martin versterkt sinds begin oktober het PR-team van Cognito Amsterdam als Account Manager. Met Caroline’s Zweedse achtergrond breidt Cognito zijn PR-expertise uit naar onder meer Scandinavië. Caroline heeft veel ervaring als PR-consultant in verschillende rollen. Daarnaast sluit haar ervaring op het gebied van Investor Relations bij Notified naadloos aan bij de groeiambities van Cognito Amsterdam.

Richard Neve, Managing Director van Cognito Amsterdam: "We zijn blij met de komst van Coco en Caroline. Hun komst onderstreept de groeiende vraag van onze klanten naar PR-expertise en internationalisering. Met hun ervaring kunnen we onze dienstverlening in deze gebieden verder optimaliseren en de volgende stap zetten in onze groeiambities."