Conclusion benoemt Celine van Hulst tot Director People & Organisation

Conclusion benoemt Celine van Hulst tot Director People & Organisation

30-05-2024 (11:01) - Mensen

Conclusion, een businesstransformatie- en IT-dienstverlener, stelt Celine van Hulst aan als Director People & Organisation. Zij gaat zich bezighouden met het behouden en aantrekken van talent, waarbij aantrekkelijk werkgeverschap en interne mobiliteit belangrijke thema's zijn.

Van Hulst is sinds 2011 werkzaam binnen Conclusion. Op dat moment was zij Projectmanager bij digital learning agency BrightAlley, waar zij in 2016 de stap maakte naar Operations Manager. Dezelfde rol vervulde zij daarna bij Conclusion Learning Centers. Vanaf 2018 is Van Hulst directeur van dit bureau, tot het verkocht werd aan Archipel Academy in 2023.

Klaar voor een nieuwe stap

Van Hulst kijkt uit naar de nieuwe functie: “Op het moment van de verkoop was al snel duidelijk dat ik nog niet klaar was bij Conclusion. Na verschillende functies te hebben vervuld bij de twee learning bedrijven uit het ecosysteem, lag er voor mij een mooie kans bij Conclusion."

Emiel van Boxtel, CFO bij Conclusion en Directeur Conclusion Services, vertelt: “Celine is al lang verbonden aan het Conclusion-ecosysteem, waardoor ze de dynamiek kent en weet hoe ze dingen voor elkaar krijgt. Bij Conclusion staan we ervoor om dichtbij de klant én medewerker te staan. Door de hele medewerkersreis op één plek te beleggen, maken we daar een belangrijke stap in. Bovendien worden we steeds groter en internationaler. Met haar enorme drive, verbindende karakter en haar ervaring aan het roer van een bedrijf, is Celine uitermate geschikt voor deze rol. Ik ben blij dat zij de verantwoordelijkheid gaat dragen voor zo’n belangrijk onderwerp.”

Met ruim dertien jaar ervaring binnen de organisatie, kent Van Hulst Conclusion door en door: “Het is een ondernemend bedrijf, waar de ontwikkeling van het individu altijd centraal staat. Er zijn oneindig veel mogelijkheden; we staan nooit stil. Ik streef ernaar om de bedrijven binnen ons ecosysteem alle tools aan te rijken om talent te ontwikkelen en voldoende potentieel te bieden. Daarvoor werk ik veel samen met directies, HR- en recruitmentprofessionals van alle Conclusion labels. Voor het neerzetten van een sterk werkgeversmerk, is onze marketing- en communicatieafdeling mijn belangrijkste sparringpartner.”

Het individu centraal

Conclusion heeft veel mooie initiatieven op het gebied van people development. Zo wordt beleid ontwikkeld samen met medewerkers, die bijvoorbeeld tijdens ronde tafel sessies hun input kunnen leveren. Daarnaast heeft het bedrijf een talentprogramma, The Connection. In dit programma krijgen medewerkers in groepen een onderwerp, waarop zij initiatieven mogen opzetten. Van Hulst vertelt: “Het is cruciaal om medewerkers te betrekken bij alles wat om hunzelf gaat; zij zijn ten slotte de kern. Het is tof om te zien dat hier zo veel enthousiasme voor is vanuit alle bedrijven. Die betrokkenheid, dat is waar ik het voor doe.”