Danielle Burger aan de slag als Operations Officer / Junior Advisor HSC

Danielle Burger aan de slag als Operations Officer / Junior Advisor HSC

25-01-2024 (11:28) - Mensen

Danielle Burger (25) heeft zich bij het team van Huijskens Sassen Communications (HSC) gevoegd.

Zij bekleedt sinds januari de rol van Operations Officer / Junior Advisor. Haar komst volgt kort op de recente benoeming van Jacqueline Verheul en Gijs Kist, die respectievelijk als Adviseur en Senior Adviseur aan HSC verbonden zijn.

Bijdrage leveren

Danielle studeerde af met een bachelor International Business & Languages, aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar studie rondde zij verschillende stages af waarin communicatie, marketing en relatiebeheer centraal stonden. Haar opgedane kennis en ervaring zullen van pas komen bij de functie als Operations Officer / Junior Advisor, waar zij een centrale positie in het kantoor zal vervullen en o.a. een bijdrage gaat leveren aan de zichtbaarheid, verdere professionalisering en groei van het kantoor. Daarnaast zal zij ook bijdragen aan de projecten op het gebied van crisis- en reputatiemanagement.

Jordi Bouman, partner bij HSC: “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Danielle. Met haar hebben we iemand aan boord die enorm gaat bijdragen aan de verdere uitbouw van onze dienstverlening en de professionalisering van onze werkprocessen.” Danielle voegt hieraan toe: “Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te mogen maken van dit enthousiaste team, mezelf verder te mogen ontwikkelen en mee te groeien met het kantoor.”