Dennis Eilbracht nieuwe COO bij Youbahn

Dennis Eilbracht nieuwe COO bij Youbahn

25-08-2022 (12:18) - Mensen

Dennis Eilbracht (37) is aangesteld als Chief Operational Officer (COO) bij Youbahn, het uitzendplatform voor flexibel werk. Alss COO vormt hij een duo met Ard Huininga, CEO bij Youbahn, om de groeiambities van Youbahn waar te maken.
 
Eilbracht heeft een indrukwekkend trackrecord in de recruitmentsector en startup- en scale-up industrie. Hij begon zijn carrière in 2009 als jongste franchisenemer ooit bij uitzendbureau Olympia in de tijd dat digitalisering van deze branche nog in de kinderschoenen stond. Daarna heeft hij op interim basis onder andere bij de gemeente Amsterdam strategisch advies over de arbeidsmarkt gegeven aan het college van Burgemeester en Wethouders. Vervolgens betrad Eilbracht in 2016 de start-up industrie en hielp jonge bedrijven met groeien en innoveren.
 
Voor zijn aanstelling bij Youbahn was hij bijna vier jaar werkzaam als Head of Business Operations bij start-up techbedrijf Easee. Hier was hij medeverantwoordelijk voor de internationale uitrol van de producten en diensten naar elf landen. Binnen de diverse rollen die Eilbracht bekleed heeft, stonden teambuilding, business strategieontwikkeling, schaalbare operationele oplossingen implementeren en projectmanagement altijd centraal.