Evoke breidt directie uit met Rick de Haas

29-06-2023 (11:02) - Mensen

Detacheringsbureau Evoke voegt Rick de Haas als Director of Operations toe aan de directie. De organisatorische wijziging heeft als doel om de groeiambities van Evoke in Nederland, Duitsland en België te ondersteunen.

Als detacheringsbureau verbindt Evoke professionals met bedrijven in de technologie, bouw & infrastructuur en corporate services. Dit kan gaan om deta-vast constructies, interim opdrachten of bemiddeling voor zzp’ers. In zijn nieuwe rol als Director of Operations draagt Rick de Haas de eindverantwoordelijkheid voor de gehele operatie in Nederland.

“Rick is een ervaren Evoketeer die binnen Evoke weet hoe de hazen lopen. Hij is succesvol doorgegroeid van Relatie Manager naar Team Manager, Regio Manager en maakt nu een geweldige stap door als Director of Operations toe te treden tot de directie van Evoke", vertelt CEO Mark Verhaegh. “We zijn blij met deze extra ervaring en stootkracht om continue groei van Evoke in goede banen te leiden.”

Na de organisatiewijziging bestaat het directieteam van Evoke uit CEO Mark Verhaegh, Director of Operations Rick de Haas en Strategic Program Manager Maaike Dekkers. Maaike Dekkers richt zich op de implementatie van multidisciplinaire programma's, systemen en processen die cruciaal zijn voor de dienstverlening van Evoke.

Realiseren beoogde groei

Deze wijzigingen in het directieteam zijn een belangrijke stap in het realiseren van de ambitie van Evoke om dé toonaangevende carrièrecoach te worden in Nederland, Duitsland en België. Het bedrijf is daarbij van plan om het aantal Relatie Managers te vergroten en zijn aanwezigheid in de drie landen verder uit te breiden.

Evoke benadrukt dat het behoud van het ‘Evoke-DNA’ essentieel is voor het realiseren van de beoogde groei. Het bedrijf is trots op zijn groei van een kleine onderneming in Weert tot een organisatie met vestigingen op zes locaties: vier in Nederland (Weert, Breda, Maastricht en Utrecht) en twee in het buitenland (Antwerpen, België en Duisburg, Duitsland).