Eyeforce kondigt drie nieuwe regisseurs en een fotograaf aan

Eyeforce kondigt drie nieuwe regisseurs en een fotograaf aan

25-04-2023 (11:41) - Mensen

Productiemaatschappij Eyeforce kondigt drie nieuwe regisseurs en een fotograaf aan. Met kantoren in Amsterdam, Kaapstad en sinds kort ook Lissabon, breidt Eyeforce uit met oog op de internationale markt.

De in Zuid-Afrika wonende Kent Andreasen is een ervaren fotograaf. Hij werkte onder andere met merken als Nike, Vans, WeTransfer, WNF, Wallpaper* Magazine, The New York Times en Vogue. Kyla Philander maakt een opmars binnen de Zuid-Afrikaanse filmindustrie en staat bekend om hun expressieve werk als regisseur. Kyla’s nieuwste project, de Red Bull TV documentaire over Afrodance, is een krachtig eerbetoon aan achtergestelde artiesten en toont het grenzeloze talent en de creativiteit die Afrika te bieden heeft. 

inspiratie en reflectie

Kunstenaar Meghan Daniels brengt een uniek perspectief met zich mee. Als regisseur, fotograaf en schilder is Meghan een creatieve kracht. Toegewijd aan het vertellen van verhalen die ertoe doen, wordt hun werk gedreven door een sterke ethische belofte om diversiteit zowel op beeld als achter de schermen te vertegenwoordigen. Meghan brenkt merken tot leven. Eva Oosterveld is het eerste talent dat tekent voor Eyeforce Emerging, een tweejarig mentorprogramma dat jong talent begeleidt tijdens hun eerste kansen in de commerciële wereld. Pas afgestudeerd heeft haar werk al verschillende prijzen gewonnen en staat het op de shortlist voor meer.