Fotografen Boris Lutters en Iris Haverkamp Begemann naar Czar Amsterdam

23-11-2021 (14:20) - Mensen

Czar Amsterdam verwelkomt Iris Haverkamp Begemann en Boris Lutters. De twee talenten zullen het artistieke rooster van het fotografie agentschap uitbreiden met hun repertoire. Head of Photography bij Czar, Nina Pus, vertelt: "Ik ben heel blij dat we twee enorme talenten mogen toevoegen aan ons rooster met wie we een breed palet aan stijlen kunnen aanbieden. Ik ben ontzettend trots dat we als fotografie agentschap blijven groeien."
 
Boris Lutters heeft een uitgesproken high-fashion esthetiek waarmee hij zijn portretten vastlegt en intrigerende, gedenkwaardige beelden creëert. Zijn foto’s hebben vaak een zacht en romantisch gevoel dat Boris creëert door het spelen met lichtbronnen. Het resultaat zijn beelden die kunst en mode samenbrengen.

Iris Haverkamp Begemann onderzoekt met haar camera de invloedrijke kracht van social realities. De onderzoekende, documentaire-achtige stijl van Iris geeft een authentieke en originele twist aan haar meer commerciële uitingen. De bewuste keuze om een analoge camera te gebruiken zorgt ervoor dat Iris de tijd neemt om betekenisvolle banden te creëren met haar modellen tijdens dit intieme proces. Het resulteert in beeld met diepgang, foto’s met een verhaal.