Gerrit-Jan Verbeek neemt rol Ann Ouvry over als directeur D&A Conclusion

Gerrit-Jan Verbeek neemt rol Ann Ouvry over als directeur D&A Conclusion

06-06-2024 (11:07) - Mensen

Op 15 juni start Gerrit-Jan Verbeek (48) als directeur bij adviesbureau D&A Conclusion.

D&A Conclusion adviseert en begeleidt organisaties in de gezondheidszorg bij de ontwikkeling en realisatie van een digitale strategie en de adoptie van digitale zorg.

Verbeek is de opvolger van Ann Ouvry, die tevens de organisatie heeft opgericht. Verbeek wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het bureau en het team van ruim 50 professionals. Ouvry gaat per 1 september de rol van Client Director Zorg bij Conclusion vervullen. In deze rol kijkt zij met een breder perspectief naar het zorgportfolio van Conclusion, om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen met de verschillende expertises van de Conclusion-bedrijven.

Ouvry: “De complementariteit en samenhang van de zorgbedrijven binnen Conclusion is enorm sterk. Ik zie veel kansen om de meerwaarde voor onze klanten te vergroten door vanuit een breder kader met klanten het gesprek aan te gaan. De rol die ik bij Conclusion mag gaan bekleden, geeft me veel energie. Ik geef vol vertrouwen het stokje door aan Gerrit-Jan. Zijn ervaring en persoonlijkheid passen goed bij de organisatie.”

Carrière

Verbeek heeft met ruim 25 jaar een rijke ervaring in de zorg. Hij startte zijn carrière als verpleegkundige en maakte al snel de overstap naar de commerciële kant van de zorg. Verbeek bekleedde verschillende functies binnen de farmaceutische industrie, bij een apotheekketen, een zorgverzekeraar en medische centra. Hij was onder andere manager Centrum Medisch Specialistische Zorg en adviseur van de Raad van Bestuur bij het Meander Medisch Centrum Amersfoort. In 2022 startte Verbeek als directeur Digitale Zorg en ICT bij DC Klinieken, waarna hij nu de overstap naar D&A Conclusion maakt.

Verbeek: “Het mooie aan D&A is dat zij zich als adviesbureau volledig focussen op de zorg, een complexe branche met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. In mijn carrière heb ik altijd gewerkt in posities waarin ik voor patiënten het verschil kon maken; dat is wat mij drijft. De fase waarin D&A zich bevindt, spreekt me aan. De organisatie is drie jaar geleden onderdeel geworden van Conclusion en er liggen enorme kansen in de samenwerking binnen het Conclusion-ecosysteem. Het team waarmee ik ga werken, bestaat uit échte professionals. Er is onwijs veel kennis en kunde in huis. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met collega’s te gaan zoeken naar de synergie tussen de bedrijven en ik ben blij dat Ann daarin ook een grote rol blijft spelen.”