Gigaleads versterkt team met Bodère Blankenstein

Gigaleads versterkt team met Bodère Blankenstein

08-07-2024 (11:09) - Mensen

Bodère Blankenstein voegt zich bij het team van Gigaleads, een leadgeneratie-organisatie met meer dan 600 klanten. Voor deze stap deed Bodère werkervaring op bij Charlotte Labee en AndC media, in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën.

Bodère Blankenstein, die eerder haar bachelor Creative Marketing & Sales haalde aan de Hogeschool voor Economische Studies Rotterdam, zegt van kleins af aan al betoverd te zijn door het marketingvak: "Niet alleen is het mega belangrijk om jouw merk visueel goed eruit te laten zien; even belangrijk is het om sterk gepositioneerd te staan. Social media speelt hier vandaag de dag een hele belangrijke rol in. Met heel veel liefde voor dit vak help ik Gigaleads graag om hun klanten nog meer betekenis te geven en daarmee meer (passende) leads te genereren."

Gigaleads blijft zich inzetten om getalenteerde professionals aan te trekken en verder te groeien. Mike Smid, directeur van Gigaleads, vertelt: "Haar frisse perspectief, opgedane kennis en passie voor marketing zijn een enorme aanwinst voor ons bedrijf. We kijken uit naar haar bijdragen en de impact die ze zal hebben op ons team en onze klanten.”