Issuemakers brengt 16e editie Issuekalender uit

04-12-2023 (10:03) - Mensen

De zestiende editie van de issuekalender is vandaag uitgekomen. Issuemakers geeft deze kalender uit om zo alle maatschappelijke issues waar Nederlanders zich voor inzetten inzichtelijk te maken. Issuemakers heeft ook de website vernieuwd, waardoor de issuekalender gemakkelijker doorzoekbaar is en ook online beter bekeken kan worden.

De Issuekalender 2024 biedt voor het zestiende jaar op rij een breed scala aan maatschappelijke issuemomenten. Voor nagenoeg iedereen in de samenleving staat er naar verwachting iets op de kalender, van de ‘dag van de dans’ tot de ‘Lyme awareness maand’. Issuemomenten worden opgenomen op de Issuekalender wanneer ze een maatschappelijk belang vertegenwoordigen, en niet enkel commerciële doeleinde hebben.

Nieuwe website

Omdat de issuemomenten nooit statisch zijn, wilden we daarom ook de mogelijkheid bieden om dit archief van maatschappelijke momenten goed vast te leggen. Zo blijft de kalender dynamisch in de online omgeving, en kunnen mensen ook issuedagen in hun eigen activiteiten opnemen.