Kelly Staa nieuwe hoofdredacteur Cosmopolitan

Kelly Staa nieuwe hoofdredacteur Cosmopolitan

09-02-2023 (16:20) - Mensen

Per 1 maart 2023 begint Kelly Staa als hoofdredacteur van Cosmopolitan Nederland. Ooit begon ze haar carrière als stagiair bij het platform, straks staat ze aan het roer.

Kelly Staa werkte de afgelopen jaren als freelance fashion contributor en stylist voor ELLE en Harper’s Bazaar. Binnen deze functies heeft ze verschillende rollen aangenomen op de redactie en heeft ze een totale crossmediale mentaliteit ontwikkeld. Nadat ze stagiair was bij Cosmopolitan werkte ze de afgelopen jaren in diverse branches voor meerdere opdrachtgevers als stylist, creative director, affiliate marketeer en content creator.

Iconische titel

Kelly Staa: "Ik kijk ernaar uit samen met de redactie deze iconische titel, zowel online als offline, verder op de kaart te zetten. Mijn doel is de Cosmopolitan-lezers te prikkelen, raken, entertainen en in beweging te brengen met content en evenementen waarbinnen geen taboe onbespreekbaar blijft.

Cosmopolitan moedigt jonge mensen aan om te vieren en te omarmen wie ze zijn en wat ze vertegenwoordigen. Dit sluit volledig aan bij mijn eigen missie en ik voel dan ook een enorme drive om hier samen met het getalenteerde team een waardevolle impact te maken."

Positieve vibe

Eefke Hendrix, Chief Brand Officer International Brands Hearst Netherlands: "Kelly zal met haar creativiteit, positieve vibe en tomeloze energie de Cosmopolitan, een invloedrijk Gen Now-merk, in Nederland nog verder uitbouwen. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking."