Maaike Maranus - van de Vrande wordt director sustainability bij Conclusion

Maaike Maranus - van de Vrande wordt director sustainability bij Conclusion

24-04-2023 (10:49) - Mensen

Conclusion heeft Maaike Maranus – van de Vrande (42) benoemd tot director sustainability. In deze functie gaat zij zich richten op duurzaam ondernemen binnen het Conclusion ecosysteem en treedt ze op als verbindende schakel bij samenwerkingen met andere partijen in de markt. 

Maranus – van de Vrande is de afgelopen vijftien jaar betrokken geweest bij het neerzetten van onder meer Conclusion’s tenderdesk en het duurzaamheidsprogramma Conclusion Cares.

Carrière

Maranus – van de Vrande begon haar carrière bij de Rabobank. In 2008 maakt ze de overstap naar Conclusion. In 2012 maakt ze de overstap naar de holding en wordt ze verantwoordelijk voor de tenderdesk. In die periode ontstaat ook Conclusion Cares, het programma waarmee Conclusion bedrijven steunt. Maranus – van de Vrande zet het programma op en stuurt dit sinds 2021 aan.

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “IT kan als enabler van de duurzaamheidstransformatie een grote bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Conclusion intensiveert op meerdere fronten zijn duurzame ambities, en dit neemt alleen maar toe. De benoeming van Maaike is een bevestiging van wat ze al geruime tijd deed. Ze vervult al jaren de verbindende rol bij het verwezenlijken van onze ambities en is aanjager van duurzame samenwerkingen binnen en buiten ons ecosysteem. Haar kennis, interesse en enorme intrinsieke drive op het gebied van duurzaam ondernemen maken van Maaike de ideale director sustainability.”

Maaike Maranus – van de Vrande over haar aanstelling: “Als ecosysteem komen we steeds vaker in de positie om een verbindende rol te spelen in de keten. Mijn doel is om die rol te pakken, omdat we pas écht impact maken als we, naast onze eigen bedrijfsvoering en externe dienstverlening, de juiste partijen samenbrengen voor het oplossen van de grote duurzaamheidsvraagstukken.”