Mark van Tol Managing Director Charly PR Nederland

Mark van Tol Managing Director Charly PR Nederland

20-03-2024 (10:58) - Mensen

Charly PR, het bureau voor geïntegreerde corporate en consumer communicatie in de Benelux, heeft zich versterkt met Mark Van Tol. Als Managing Director gaat Mark zijn ervaring inzetten om het Nederlandse team in Bunnik (Utrecht) te leiden.

Mark zal onder andere een belangrijke sparringsrol op zich nemen bij huidige key accounts en het aantrekken van nieuwe klanten, zowel op Nederlands als Benelux-niveau.

“We waren al een tijd op zoek naar een managing director voor ons kantoor in Nederland, ook omdat we voor zo’n belangrijke rol heel zorgvuldig te werk wilden gaan”, vertelt Karolien Hessels. Zij nam als Managing Director Benelux het voorbije jaar naast de leiding van het Belgische kantoor ook dat van het Nederlandse op zich.

Mark studeerde af aan de universiteiten van Ottawa (Canada) en Sydney (Australië). Nadien werkte hij zowel aan klant- (bij kinderwagenmerk Bugaboo in Nederland en Shanghai en Ford Canada) als aan bureauzijde (in Canada NATIONAL Public Relations en in Nederland als account director bij Edelman en als PR lead bij Ogilvy). 

"Charly PR heeft al 30 jaar een indrukwekkende reputatie als een volledig geïntegreerd Benelux-agency,” zegt Mark van Tol. "Ik ben onder de indruk van hun toewijding aan klanten en het leveren van creatief werk dat écht impact maakt."