Martin Maasland Chief Executive Officer ISO

26-09-2023 (13:08) - Mensen

ISO, innovatief producent van hightech automatiseringsoplossingen voor de internationale bedekte tuinbouwsector, stelt Martin Maasland (50) per 1 oktober aan als Chief Executive Officer.

Met zijn internationale ervaring wordt Martin Maasland bij ISO eindverantwoordelijk voor de overkoepelende strategieën en het beleid van de organisatie. Martin Maasland neemt jarenlange bestuurlijke ervaring mee in zijn nieuwe functie. Zo werkte hij voorafgaand aan ISO als Managing Director bij Vanderlande India en Vanderlande Asia Pacific Airports.

Voorloper in data gedreven machinebouw

Martin Maasland, CEO bij ISO: “Innovatie is het sleutelwoord bij ISO, dat zie ik terug in een zeer innovatief en uitgebreid productportfolio, maar ook in de gedrevenheid en betrokkenheid van collega’s. Ik kijk er enorm naar uit om ISO’s internationale groei en positie als voorloper in de data gedreven machinebouw te bestendigen.”

Wim van der Meyden, voormalig CEO van ISO: “Met de aanstelling van Martin Maasland is het voor mij mogelijk om me binnen ISO te gaan richten op datgene dat mijn echte passie is, namelijk het genereren van new business en ontdekken van nieuwe markten. Ik ben ervan overtuigd dat Martin als ervaren en ondernemende bestuurder een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de ambities van ISO en ons prachtige bedrijf met succes naar de toekomst gaat leiden.”