Mediatic versterkt PR-team met Isha van Egmond

06-06-2023 (12:04) - Mensen

Isha van Egmond (24) is per direct gestart als PR-consultant bij het Amsterdamse PR- en contentmarketingbureau Mediatic.

Vanuit deze nieuwe uitdaging zal zij zich samen met het team richten op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van vele impactvolle en vooruitstrevende organisaties. De uitbreiding van het team past binnen de groeiambities van Mediatic“Ik ben blij dat wij Isha verwelkomen. Op haar jonge leeftijd weet zij hoe ze haar strategische blik en communicatieve vaardigheden op de juiste manier kan inzetten”, zegt Dennis Mensink, oprichter van het snelgroeiende PR- en contentmarketingbureau. “Met haar energie en verfijnde denkwijze vult ze ons team goed aan.”

Een nieuwe stap

Na haar master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam deed Isha bij verschillende organisaties kennis en ervaring in het communicatievakgebied op. Zo heeft ze als onderdeel van het PR-team van HEMA en als PR-, marketing- en projectcoördinator bij Braive al voor veel verschillende doelgroepen PR- en marketingcampagnes op haar naam staan. “Ik ben enorm gedreven om mij voor de impactvolle klanten van Mediatic in te zetten. Elk van deze organisaties heeft een inspirerend en oprecht verhaal. Met behulp van mijn kennis, passie voor schrijven en frisse ideeën wil ik ervoor zorgen dat deze verhalen de juiste doelgroep bereiken”, aldus Isha. “Ook kijk ik er enorm naar uit om samen te werken met en te leren van dit talentvolle en gezellige team.”