Orban Büller aan de slag als Head of Business Strategy bij UM

Orban Büller aan de slag als Head of Business Strategy bij UM

07-09-2023 (09:00) - Mensen

Orban Büller start als Head of Business Strategy bij UM. Orban is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en positie van UM als Most Wanted Agency.

Orban was hiervoor Group Business Director bij Mediabrands en heeft daarvoor diverse digitale functies binnen Reprise Digital vervult. Bij UM zal zijn focus liggen op het verkennen van (nieuwe) groeimogelijkheden, het stimuleren van innovatie en transformatie en het versterken van het thought leadership van het bureau.

Yvonne Prins, Co-leader l Managing Partner UM: "Wij zijn heel blij dat we Orban als onze nieuwe Smart Rebel mogen verwelkomen. Zijn kennis van de media-industrie en passie voor groei en innovatie passen perfect bij de waarden van UM. We kijken uit naar de impact die hij gaat maken voor onze klanten en op de verdere ontwikkeling van UM. En bovenal kijken we er naar uit om met hem te gaan samenwerken."

Orban Büller: “Ik voel mij enorm vereerd om samen met mijn UM en Mediabrands collega’s verder te bouwen aan de toekomst van UM. En hoe tof is het dat je binnen Mediabrands op zoveel plekken van waarde kunt zijn en kunt groeien in rollen die goed bij je passen. Na twee jaar op groepsniveau te hebben mogen bouwen aan onze brede visie op groei, voelt dit als het juiste moment om die basis verder vorm te geven binnen UM en impact te maken voor onze huidige en toekomstige klanten.”