Peter van Grinsven switcht en wordt partner van The Executive Network

Peter van Grinsven switcht en wordt partner van The Executive Network

06-02-2023 (10:51) - Mensen

Peter van Grinsven heeft bekend gemaakt dat hij start als partner van executive searchbureau The Executive Network (TEN). Voorheen was hij CEO van de Startupbootcamp en Innoleaps. 

Van Grinsven was eerder consultant, vervulde in zijn loopbaan op bestuurlijk niveau een adviserende rol en start als elfde partner bij TEN. Als CEO van Startupbootcamp en Innoleaps bouwde hij aan de groei en internationale expansie van de bedrijven. Binnen TEN zal hij zich focussen op het uitbouwen en verder verdiepen van zakelijke dienstverlening en energy & technology.

Visie

In 2017 trad Van Grinsven aan als directeur bedrijfsontwikkeling van de Koninklijke Schiphol Group waar hij verantwoordelijk was voor strategie, internationalisering, duurzaamheid en deelnemingen. In 2018 maakte hij de overstap naar Startupbootcamp en dochterbedrijf Innoleaps. “Om de toegevoegde waarde van data, technologie en digitalisering optimaal te benutten, is een ander soort ‘lens’ op de bedrijfsvoering vereist. Dit vraagt om ondernemende leiders en complementaire leiderschapsteams die buiten de geijkte paden kunnen en durven denken. In mijn nieuwe rol als partner van TEN sla ik graag een brug tussen organisaties in transitie en nieuw talent,” zegt Van Grinsven.

Over TEN 

TEN richt zich op het invullen van bestuurs- en toezichthoudende functies in de zakelijke en financiële dienstverlening, het (semi)publiek domein, vastgoed, bouw & ontwikkeling, zorg, private equity & familiebedrijven, agro & food, energy, telecom & utilities en FMCG & retail.