Renske Jongbloed als Lead UX naar The Valley

30-03-2023 (07:00) - Mensen

Renske Jongbloed is terug aan vertrouwde kant. Als Lead UX leidt ze het designteam van The Valley om de customer experience propositie van het bureau verder te versterken.

Renske heeft jarenlange ervaring bij bureaus, oa. bij Valtech. Als senior CX consultant, mentor en UX-lead en werkte ze voor merken als o.a. Pon, Dav, L’Oréal en Beerwulf. Vervolgens werkte ze voor Frits hypotheekadvies met als belangrijkste doel het neerzetten van hun nieuwe merkpropositie.

Focus

Bij The Valley ligt haar focus bij een aansluiting tussen UX en Branding, Strategy, Marketing en Tech, als onderdeel van een totale customer experience aanpak voor klanten. “Wat ik geweldig vind aan The Valley is dat het volledig is gericht op design, experience en technologie en vorig jaar onderdeel is geworden van het Europese Assist Digital. Dat is natuurlijk de droom van elke designer. Maar de doorslaggevende factor voor mij? Dat zijn echt de mensen. Ik vind het ontzettend belangrijk om te werken met collega’s die hart en ziel in hun werk steken, en altijd open staan om te leren van elkaar en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied” zegt Renske.

Brian Oostenbrink (CXO The Valley) over de aanstelling van Renske: “Renske heeft ons laten zien dat ze de capaciteiten en drive heeft om de samenwerking tussen verschillende disciplines te versterken en intensiveren. Niet alleen binnen onze lokale markt maar ook Europees als onderdeel van Assist Digital met onze gezamenlijke customer experience en customer service oplossingen. Samen creëren we ervaringen die voor de eindgebruiker echt het verschil maken. We zijn blij dat Renske voor The Valley heeft gekozen!”