Roots Network breidt het team uit

02-04-2024 (16:55) - Mensen

Roots Network heeft het team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Kasper Spanjer is aangesteld als Senior SEA Strategist. Hij was eerder werkzaam bij dentsu Benelux als PPC Director. Daarnaast is Emanuela Saturnino gestart als Medior SEA Specialist.

Roots Network is opgericht in 2022 en heeft de afgelopen twee jaar een flinke groei doorgemaakt. Het Paid Search bureau werkte al voor grote (internationale) accounts, zoals Otrium, G-Star RAW en Danone. In 2023 hebben ASICS, Pricewise en Alfen voor Roots Network gekozen. Met deze uitbreiding groeit het bureau naar vijf medewerkers.

Alex Pepermans, Co-founder Roots Network: “We zijn erg blij dat we ons team hebben kunnen uitbreiden met Kasper en Emanuela. Kasper weet met zijn jarenlange ervaring in Paid Search als geen ander om te gaan met de complexe vraagstukken van onze klanten. Emanuela is een groot talent en een mooie toevoeging aan ons team. Daarnaast zijn het erg fijne mensen om mee samen te werken.”

Kasper Spanjer, Senior SEA Strategist Roots Network over zijn overstap naar een klein bureau: “Roots Network is onderscheidend omdat het een klein bedrijf is, maar met de ervaring van een grote volwassen organisatie. De korte lijntjes, focus op efficiëntie, informele sfeer en de gedeelde passie voor Paid Search zit in het DNA en dat zie je terug in het werk.”

Emanuela Saturnino, Medior SEA Specialist Roots Network vertelt over waarom zij voor het bureau heeft gekozen: “Roots Network levert mooi werk voor toonaangevende merken en biedt medewerkers de kans om direct bij te dragen aan het succes van het bedrijf.”