Sandra Maas gestart als Managing Director bij Hague Corporate Affairs

Sandra Maas gestart als Managing Director bij Hague Corporate Affairs

10-05-2023 (12:50) - Mensen

Sandra Maas is recent gestart als Managing Director bij Hague Corporate Affairs. Maas stuurt het bureau aan en adviseert opdrachtgevers op het gebied van Public Affairs en Corporate Communicatie.

Hague Corporate Affairs heeft locaties in Den Haag, Amsterdam, Brussel en Parijs.

Carrière

Maas is directiewoordvoerder geweest bij KLM, Hoofd Public Affairs en Communicatie bij Coca-Cola en Hoofd Communicatie bij Blokker Holding. Maas was eigenaar van haar eigen adviesbureau op het gebied van reputatiemanagement en Corporate Communicatie en werkte voor klanten als Kellogg’s, NOS, Strukton en Dutch Institute for Clinical Auditing en SkyTeam alliance. Voor haar werk bij Hague, leidde zij de Global Communications Business Partner Unit voor Ingka Holding (IKEA). Ook was zij 8 jaar lang bestuurslid van Vereniging Natuurmonumenten.

Nieuwe invalshoeken

Sandra Maas: "Wat een eer om te werken met een groep getalenteerde collega’s, echte media en politieke junkies, met doorwrochte kennis van (geo)politieke ontwikkelingen en Europese en Haagse politiek. Ik heb heel veel zin om samen met mijn collega’s onze opdrachtgevers nog beter te helpen, door niet alleen een brug te slaan tussen politiek, diverse maatschappelijke stakeholders en het bedrijfsleven, maar ook tussen diverse disciplines als Public Affairs, Corporate Communicatie, mediarelaties en corporate positionering." Peter ter Horst, Managing Partner Hague Corporate Affairs: "Sandra is een uitmuntend leider, en ik ben ervan overtuigd dat ze Hague en onze klanten nieuwe invalshoeken, energie en verdere ontwikkeling brengt."