The Social Pacts heeft nieuwe directeur Marketing, Sales & Accounts

The Social Pacts heeft nieuwe directeur Marketing, Sales & Accounts

05-02-2024 (17:02) - Mensen

The Social Pact is in 2018 opgericht door Tobias Oele en Max Walraven, 2 jongens die zagen dat hun leeftijdgenoten net als zij zochten naar werk waarmee ze niet alleen iets toevoegden aan hun eigen CV, maar ook iets aan de maatschappij. Zij hebben inmiddels duizenden Young professionals bemiddeld naar (bij)banen van betekenis.

Eind 2023 ging The Social Pact een nieuwe fase in en benaderden ze de ervaren Janine Bos voor de rol van directeur Marketing, Sales en Accounts. Janine Bos heeft oder meer bij Randstad en Manpower gewerkt, maar ook bij de Gemeente Breda en Intelligence Group.

Max had 10 jaar eerder bij haar stage gelopen toen zij CMO was voor Randstad Groep Nederland. ‘Janine neemt het voortouw. Nee is geen optie voor haar, ze denkt altijd vanuit mogelijkheden. Ze is zeer ervaren, maar luistert ook naar de mening en ideeën van anderen. Ik heb gezien hoe zij in staat is om plannen om te zetten in concrete acties en resultaten. Dat is precies wat wij nodig hebben. Wij zijn trots dat Janine zich aansluit bij The Social Pact.’