Van Luyken versterkt met strategische talent

16-03-2023 (11:54) - Mensen

Van Luyken begroet twee nieuwe collega's: Gabry de Kovel is gestart als MT-lid én strategisch adviseur voor het bedrijfsonderdeel Crisis. Marjolein Schikker werkt sinds kort als strategisch adviseur binnen het bedrijfsonderdeel Advies.

Vanwege de groei van het bureau vindt momenteel een structurering plaats naar vier bedrijfsonderdelen: Advies, Crisis, Training (via Van Luyken-label De Trainingsstudio) en Detachering.

Met de komst van Gabry de Kovel gaat Van Luyken specifieke focus aanbrengen in de advisering op het gebied van crisiscommunicatie. "Crisiscommunicatie maakt al sinds jaar en dag onderdeel uit van onze dienstverlening", aldus managing partner Youssef Eddini. "We zien aan de kant van opdrachtgevers een toenemende behoefte aan advisering op dit gebied en daarmee ook groeikansen. Vandaar dat we crisis als focusgebied hebben gedefinieerd. We zijn blij dat we Gabry aan ons hebben weten te binden. Ze brengt veel kennis en ervaring mee om dit bedrijfsonderdeel te laten groeien en bloeien."