Veroni Touw Operations Director Vi Company

21-09-2023 (11:05) - Mensen

VI Company, een FinTech consultancy- en digital bureau, stelt Veroni Touw als Operations Director aan.

In haar nieuwe rol gaat Veroni deel uitmaken van het managementteam en is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van het bedrijf. Veroni brengt aanzienlijke ervaring in de bureauwereld met zich mee, met eerdere functies als Team Lead, Delivery Manager en Programma Manager bij Valtech, één van 's werelds grootste en snelst groeiende digitale bureaus. Door haar brede achtergrond en expertise in het managen van operationele processen en het begeleiden van grote en uitdagende digitale vraagstukken in snel groeiende organisaties, is Veroni goed uitgerust om VI Company naar nieuwe hoogten te leiden.

Een nieuwe stap

Naast haar inzet in de bureauwereld heeft Veroni ook een solide academische basis. Ze behaalde haar Master of Science in Management, met een specialisatie in Financieel Management. Met een traineeship bij ABN Amro startte ze haar carrière. Met de komst van Veroni krijgt Pim Brouns, die in januari is benoemd tot Managing Director, de mogelijkheid om samen met de oprichters Kees de Koning en Tim Oskam zich te richten op de strategische ambities en groei van VI Company. Hoewel Kees en Tim een stapje terug hebben gedaan uit de dagelijkse operatie, blijven ze wel actief betrokken bij de organisatie.

Duurzaam groeiend bureau

‘Het aantrekken van Veroni is een bewuste keuze om VI Company verder te laten groeien en te positioneren als een duurzaam groeiend bureau. We zijn ervan overtuigd dat Veroni, met haar waardevolle ervaring en diepgaande inzichten, een grote rol speelt in het optimaliseren van onze diensten en het nog efficiënter beheren van de projecten om de customer experience naar een nog hoger niveau te tillen. Daarnaast is haar ervaring in het aansturen van teams en haar passie voor persoonlijke en professionele groei belangrijk voor de interne organisatie’ aldus Pim Brouns Managing Director bij VI Company.

Strategische groei

Veroni Touw: ‘De rol van Operations Director geeft mij enorm veel energie vanwege de diversiteit van de rol. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bouw samen met de delivery teams het fundament van de toekomst waarmee we nog meer waarde en groei kunnen realiseren voor onze klanten en daarmee ook onze mensen. VI Company is ervan overtuigd dat de komst van Veroni een significante impact zal hebben op de dagelijkse operaties en de algehele strategische groei van het bedrijf.