Willem Veekens nieuw Managing Director GXO Nederland en België

28-09-2023 (12:35) - Mensen

GXO Logistics, ’s werelds grootste dienstverlener in pure-play contractlogistiek, heeft de Europese logistiekveteraan Willem Veekens aangesteld als Managing Director Nederland en België.

Veekens zal bij GXO het team leiden en zich concentreren op zowel operational excellence als klanttevredenheid voor bestaande en nieuwe activiteiten in Nederland en Belgie. Het team zal ook blijven werken aan een cultuur waar de GXO kernwaarden centraal staan door de betrokkenheid en motivatie van medewerkers te vergroten. 

Voortzetten van de groei

“We zijn blij Willem Veekens te mogen verwelkomen in ons Europese team”, aldus Paul Mohan, Managing Director, Continental Europe bij GXO. "Willem brengt meer dan twee decennia aan ervaring in de Europese contractlogistiek mee. Zijn expertise op het gebied van klantenservice, operations, verkoop en betrokkenheid van mensen zal een belangrijke rol spelen bij het voortzetten van de uitzonderlijke groei van GXO in Nederland en België."

Voordat Veekens bij GXO kwam, was hij Managing Director BeNeLux voor CEVA Logistics, waar hij ook verschillende senior director-functies bekleedde.