Wouter Moen nieuwe Managing Director van KINESSO

Wouter Moen nieuwe Managing Director van KINESSO

06-11-2023 (15:10) - Mensen

IPG Mediabrands Nederland heeft Wouter Moen (40) aangesteld als Managing Director van haar technologie gedreven performance bureau KINESSO. Hij volgt hiermee Saskia Wagenmakers op, die eerder deze maand is aangesteld als CEO van IPG Mediabrands Nederland.

Moen was al werkzaam bij KINESSO als Director of Operations & People. Eerder vervulde hij onder meer de rol van Director of Operations bij Dentsu International en bekleedde hij diverse functies bij iProspect.

Moen: "Ik kijk ernaar uit om met onze 170 gepassioneerde experts in Groningen en Amsterdam aan de slag te gaan. Een mooie, professionele en erg leuke groep. Met een diep begrip van consumentengedrag hebben wij de ambitie om verder te versnellen op data-gestuurde strategieën, AI-toepassingen en groei in E-commerce, maar ook consultancy bij inhousing en het creëren van op maat gemaakte marktplaatsen. Ik heb dan ook erg veel zin om vanuit het hart van IPG Mediabrands onze klanten op hoog niveau te helpen met de optimalisatie van hun performance marketing. Uiteraard met data en technologie als fundament.”