Zandbeek haalt zes nieuwe talenten in huis

Zandbeek haalt zes nieuwe talenten in huis

18-11-2022 (11:20) - Mensen

Bij Zandbeek zijn zes nieuwe medewerkers begonnen. Dirk Berkers, Robin Lambriex, Sophie van Hal, Floor Schreurs, Anouk Houben en Tamara van de Goor komen het bureau uit Eindhoven versterken.

Dirk Berkers (28) maakt een bureautransfer binnen Eindhoven en ruilt Team Lewis in voor Zandbeek. Met zijn jarenlange ervaring in public relations voegt hij de nodige kennis toe aan het team. En met zijn vlijmscherpe pen schrijft hij als copywriter pakkende proza voor de klanten van het bureau.

Robin Lambriex (27) sluit zich aan bij Zandbeek als video creative. In deze rol combineert ze het online landschap met haar passie voor video. Ze bedenkt te gekke formats en werkt ze deze vervolgens ook uit. Voorheen werkte Robin als creative bij socialmediabureau Scooperz.

Een voorliefde voor vorm en branding, conceptuele denkkracht en oog voor detail. Sophie van Hal (31) vertelt verhalen met behulp van haar grafische ontwerpen. Daarom maakt ze sinds dit jaar onderdeel uit van Zandbeek als designer. Ze deed haar ervaring op bij ontwerpbureau Skillz.

Vers uit de schoolbanken begint Floor Schreurs (22) aan haar eerste baan binnen de bureauwereld. Vier jaar geleden begon ze aan haar studie communicatie in Tilburg en liep ze stage bij Skyhigh TV. Nu schrijft ze binnen het team copy & strategie mee als junior copywriter.

Anouk Houben (23) weet als geen ander ieder Rijkswaterstaat-project in rechte banen te leiden. Want zo nuchter als ze is, houdt ze haar hoofd in alle situaties koel. Daarmee is ze een echte aanwinst voor het projectteam van Zandbeek. Hiervoor studeerde ze leisure & eventmanagement aan Breda University of Applied Sciences.

Sinds deze maand versterkt Tamara van de Goor (40, niet op de foto) het hr-team van Zandbeek als adviseur. In haar rol zorgt ze ervoor dat alle medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontwikkelen.