Ziggo Sport: Edgar Kuipers nieuwe Head of Marketing & Partnerships

Ziggo Sport: Edgar Kuipers nieuwe Head of Marketing & Partnerships

04-10-2022 (10:04) - Mensen

Edgar Kuipers is aangesteld als de nieuwe Head of Marketing & Partnerships bij Ziggo Sport, de sportzender van VodafoneZiggo. Kuipers was Head of Account & Growth bij creatief bureau Natwerk en gaat zich bij Ziggo Sport richten op de groei van het merk.

Kuipers gaat Ziggo Sport ondersteunen om het aanbod van sportprogramma's te verbreden met voetbal, racing, tennis en golf, en grote evenementen als het WK Volleybal, EK Handbal, WK Hockey en de Rugby World Cup. Daarnaast blijft de zender de programma’s Ziggo Sport Race Café, Rondo en het nieuwe Ziggo Sport Voetbal Café uitzenden.

Ongeëvenaarde beleving

Edgar Kuipers: “Ik heb heel veel zin om in deze rol op het snijvlak van marketing, communicatie, sport, media en sponsoring mijn ervaring met merken in te zetten. Sport kan ongeëvenaarde beleving toevoegen en ik ben blij dat ik nu ‘in the middle of it’ zit. Ik ga samen met het team werken aan de verdere groei van het merk Ziggo Sport. We gaan het brede aanbod van de zender meer in de etalage zetten om Ziggo Sport nog meer een zender voor de Nederlandse sportliefhebber te laten worden.”