Frenna en Ronnie Flex gaan muzikale strijd aan tijdens Red Bull SoundClash

07-07-2022 (14:58) - Audio

Op donderdag 6 oktober vindt Red Bull SoundClash in de Gashouder in Amsterdam plaats. Twee van de grootste hitmakers van Nederland, namelijk Frenna & Ronnie Flex, nemen het tijdens dit evenement tegen elkaar op.
 
Tijdens dit evenementenconcept zullen de artiesten een muzikale strijd aangaan en in vier aparte rondes het publiek moeten overtuigen om als winnaar uit de bus te komen. De avond wordt gehost door Défano Holwijn.
 

Red Bull SoundClash

Het publiek verzamelt zich in het midden van de venue. Op twee podia tegenover elkaar verschijnen de twee artiesten met elk hun eigen band. Vervolgens moeten beide acts in vier rondes alles in de strijd gooien om als winnaar gekozen te worden. Zo is er een ronde waarin beide artiesten hetzelfde nummer moeten coveren (The Cover), spelen Ronnie Flex & Frenna een nummer van zichzelf en moet de ander deze halverwege overpakken (The Take Over), moeten ze twee nummers van zichzelf in een ander jasje steken (The Clash) én mogen ze een mystery guest uitnodigen om extra uit te pakken (The Wild Card). Het publiek zal uiteindelijk door middel van het applaus per ronde bepalen wie zich de echte winnaar mag noemen.