CoachHub lanceert Science Council voor transformatie

30-11-2021 (14:28) - Personal Growth

CoachHub, het digital coaching platform voor marktleiders en scale-ups, lanceert zijn Science Council - een groep coaching-experts van wereldklasse die zich richt op de wetenschappelijke onderbouwing van CoachHub's missie om coaching wereldwijd voor alle werknemers te democratiseren. De groep van gerenommeerde coaching-experts versterkt CoachHub's toonaangevende benadering van talentontwikkeling en het stimuleren van bedrijfsresultaten.

De raad bestaat uit twaalf prominente coaching-experts uit negen landen over de hele wereld, die verschillende perspectieven inbrengen. In de komende maanden zal de Science Council een onderzoeksagenda opstellen met de focus op het vergroten van de impact van individuele coaching en de effecten die bijscholing kan hebben in organisaties.
 

Innovatie

"De lancering van deze raad versterkt CoachHub's wetenschappelijk onderbouwde benadering van het coachen van werknemers en het verbeteren van werknemersbetrokkenheid, productiviteit en het behouden van toptalent," zegt Prof. Jonathan Passmore, Senior Vice President of Coaching bij CoachHub en hoogleraar Coaching & Behavioural Change aan de Henley Business School. "Niet alleen adviseert deze groep over best practices voor ons team van coaches, maar hun expertise stimuleert ook de innovatie in CoachHub's technologieplatform en -aanbod."
 

Schaalbaar

"Bedrijven en organisaties over de hele wereld vertrouwen op CoachHub omdat onze coachingsoplossing schaalbaar is en wetenschappelijk is onderbouwd," zegt CoachHub CEO en mede-oprichter Yannis Niebelschütz. "Onze nieuwe Science Council richt zich op het voorblijven van de trends en het voldoen aan individuele en organisatorische behoeften, nu en in de toekomst."

Prof. Jonathan Passmore treedt op als voorzitter van de Wetenschapsraad van CoachHub. De overige leden zijn:
- Professor Richard Boyatzis (Verenigde Staten)
- Dr. Marshall Goldsmith (Verenigde Staten)
- Dr. Terrence Maltbia (Verenigde Staten)
- Dr. Ruth Wageman (Verenigde Staten)
- Professor David Clutterbuck (Verenigd Koninkrijk)
- Dr. Yi-Ling Lai (Hong Kong)
- Professor Carsten Schermuly, Ph.D. (Duitsland)
- Professor Philippe Rosinski (België)
- Dr. Suzy Green (Australië)
- Lyra Puspa (Indonesië)
- Dr. Gil Bozer (Israël)
- Dr. Jabulile Msimango-Galawe (Zuid-Afrika)
 
De lancering van de Science Council volgt op de aankondiging van CoachHub van een recordbedrag van 110 miljoen dollar in de Serie B-financieringsronde. Deze nieuwe kapitaalinjectie helpt CoachHub zijn snelle groei op de wereldmarkten voort te zetten.