Sign & Print laat originele data niet onopgemerkt voorbij gaan

02-06-2021 (15:38) - Powered by

Vakbeurs Sign & Print Expo is begin dit jaar verplaatst naar 22, 23 en 24 maart 2022, maar de organisatie laat de originele data niet onopgemerkt voorbij gaan en organiseert op 8 juni 2021 om 11.00 uur een gratis webinar. Dit bestaat uit een tweetal rondetafel-sessies met interessante gasten, gevolgd door een exclusieve aankondiging omtrent een nieuwe samenwerking tijdens de editie in 2023. De sessies staan onder leiding van tafelheer Peter Luit van Printmedianieuws. De inschrijving hiervoor is reeds geopend.
 

Versnelde automatiseringsprocessen en online communicatie

Op 8 juni om 11.00 uur gaat Sign & Print live met een rondetafelsessie over de versnelde automatiseringsprocessen en online communicatie anno 2021. De digitale ontwikkelingen volgen zich op het gebied van printmedia in rap tempo op. De afgelopen periode hebben veel bedrijven gebruikt om aan te sluiten op deze ontwikkelingen en de automatiseringprocessen te verbeteren. Maar is iedereen hier nu ook volledig op ingespeeld? En met welke functies moet je, naast 'bestellen', nog meer rekening mee houden in deze processen/portals (bijv. voorraadbeheer of templates)? Germen Kroon (Grafistore), Theo van den Broek (ISI) en Ramon van Wingerden (Prindustry) schuiven aan om deze ontwikkelingen te bespreken.
 

Dicteert inkjet de meest baanbrekende ontwikkelingen voor de komende 3-6 jaar?

Zo luidt het tweede onderwerp van de webinar. Inkjet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, dat is geen geheim. Deze ontwikkelingen lijken een stuk sneller te gaan dan die op het gebied van offset en toner. Maar wat is de verwachting voor de komende 3-6 jaar? Zijn ondernemingen beter in staat om de balans op te maken voordat geïnvesteerd wordt in inkjet technologie? En welke veranderingen brengt dit met zich mee op het gebied van scholing/opleidingen? Peter Luit gaat hierover in gesprek met Frank Huigen (Canon), Marcel Martens (HP) en Ewout Maartense (Landa).


Aankondiging: BOPE strijkt in 2023 neer in Gorinchem

In 2023 zal tegelijkertijd met Sign & Print het Benelux Online Print Event voor de eerste keer in Nederland plaatsvinden. Een primeur, want het event wordt al jarenlang succesvol in België georganiseerd! Waarom Nederland? En wat kan je verwachten in 2023? Jos Steutelings (VIGC) en Rowdy van den Nieuwenhuizen (Sign & Print) lichten de samenwerking toe.
 
De inschrijving voor het webinar is geopend en kan via deze link