Nieuwe laptops ASUS: meer oogcomfort en beter voor hybride onderwijs

Nieuwe laptops ASUS: meer oogcomfort en beter voor hybride onderwijs

05-01-2023 (15:50) - Tech

ASUS heeft nieuwe laptops gelanceerd. De zakelijke ExpertBook B9 heeft een OLED-scherm, die zorgt voor meer oogcomfort tijdens het werken. De BR1102-serie is gericht op educatie en bevat verschillende eigenschappen waarmee onderwijsinstellingen effectiever hybride onderwijs kunnen bieden.

B9 OLED

De nieuwe ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) is uitgerust met een OLED-scherm, die goede zwartwaarden en kleuren bieden. Daarnaast biedt deze schermtechniek ook vele voordelen op het gebied van oogcomfort. Door veel minder blauw licht te tonen zonder gebruik te hoeven maken van een leesfilter of in te leveren op helderheid en kleurweergave. Deze lichtgewicht laptop van 1 kg biedt daarnaast een mix van hoge prestaties, duurzaamheid en beveiliging. Zo kun je 'm overal mee naartoe nemen om te werken.

BR1102

De BR1102-modellen zijn robuust uitgevoerd en beschikken over een gecertificeerd antireflectie-beeldscherm met wide-view. Het ontwerp van deze laptops is modulair en veelzijdig door zijn flip-ontwerp. De robuustheid, veelzijdigheid en krachtige hardware helpen jonge studenten zonder downtime te studeren, streamen en gamen. De modellen zijn ontworpen met materialen die minder negatieve impact hebben op de natuur en verkleinen zo ASUS’ ecologische voetafdruk.