MarketResponse sluit partnerovereenkomst met Zorgmarketingplatform

13-12-2023 (11:59) - Toeleveranciers

MarketResponse Nederland zijn een partnership aangegaan met het Zorgmarketingplatform om communicatiespecialisten, marketeers en beleidsmakers in de zorg voor informatie te voorzien om meer uit hun data en cliëntinzichten te halen.

MarketResponse en het Zorgmarketing platform zien dat er nog een wereld te winnen is en zoeken via de samenwerking naar manieren om de bewustwording bij zorgorganisatie te vergroten. Door het overdragen van praktische kennis, data en ervaring van marketingspecialisten naar zorgmarketeers en tussen zorgmarketeers onderling hopen ze een bijdrage te leveren aan betere zorg.

Klanttevredenheid in kaart brengen

MarketResponse is een onderzoeksbureau dat merken en  organisaties helpt hun doelgroepen beter te begrijpen en op basis daarvan te acteren. “We kennen hun opinies, leggen hun drijfveren bloot en maken hun gedrag voorspelbaar. Hiermee helpen we zorgorganisaties met het verbeteren van de patiënt- en cliëntbeleving, het verhogen van medewerkerstevredenheid en het verbeteren van de marketing- en communicatie inspanningen”, aldus Wiebe de Ridder principal consultant van MarketResponse.