Welk sportsbook biedt de beste kansen voor de Champions League?

19-03-2021 (12:22) - Toeleveranciers

De Champions League is een welbekend internationaal voetbaltoernooi dat elk jaar opnieuw wordt gespeeld. Het wordt georganiseerd door UEFA (Union of European Football Associations) en in dit toernooi strijden de grootste voetbalclubs van Europa tegen elkaar omde felbegeerde beker. Vroeger konden alleen de kampioenen van een land meedoen aan deze wedstrijd, maar dit is al een tijdje niet meer het geval.
 
Clubs die in de voorgaande jaren een hoge eindpositie hadden in de nationale competitie kunnen zich plaatsen, maximaal 4 clubs per deelnemend land afhankelijk van de sterkte van het land. Er zijn verschillende rondes met knock-out systeem waarbij uiteindelijk de finale wordt gespeeld tussen twee clubs.
 
Op de volgende website kun je het speelschema en de uitslagen vinden van de Champions League 2020-2021. De finale zal gespeeld worden op 29 mei 2021 in Istanboel.
 Hoe wed je op de Champions League?

Uiteraard kan er ook gewed worden op de Champions League en dit kan op verschillende manieren. Zo kan je wedden per match op het eindresultaat of op bijvoorbeeld het totale aantal doelpunten van de wedstrijd. Je kunt zelfs wedden op het aantal hoekschoppen of de hoeveelheid gele en rode kaarten die worden gegeven.
Daarnaast kan je per fase van de wedstrijd inzetten op de winnaar van elke groep, de topschutter of de uiteindelijke winnaar van de Champions League. Dit kan op een specifieke club of alleen op de nationaliteit van club die de beker weet te bemachtigen.
 
Er zijn verschillende Champions League bookmakers die je kunt gebruiken om een weddenschap te plaatsen. De volgende facturen kunnen je helpen bij het uitkiezen van de juiste bookmaker:

- De omvang van de welkomstbonus
- De odds en de hoogte daarvan
- Het aanbod van Champions League weddenschappen
- De betrouwbaarheid
 
Makkelijk en handig zijn no account casino's en sportsbooks, waarbij je dus geen account hoeft aan te maken. Hierdoor kun je veel sneller wedden, je hoeft immers niet te wachten op het registratieproces dat soms dagen kan duren.
 
 

Welke clubs hebben het vaakst gewonnen?

Als je wilt gokken op welke club de Champions League gaat winnen, is het misschien handig om te weten welke clubs het vaakst hebben gewonnen. Natuurlijk staat het niet vast dat een club die vaker gewonnen heeft dit jaar weer zal winnen, maar het verhoogd wel de kans. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:
 
- Real Madrid met 13 keer
- AC Milan met 7 keer
- Bayern München met 6 keer
- Liverpool met 6 keer
- FC Barcelona met 5 keer
- AFC AJAX met 4 keer
- Internazionale met 3 keer
- Manchester United met 3 keer
- FC Porto met 2 keer
- Juventus met 2 keer
 
Een poll van het AD laat zien dat Bayern München op dit moment favoriet is, gevolgd door Paris Saint-Germain, Manchester en FC Barcelona. Wie denk jij dat er dit jaar gaat winnen?
 
Het wedden op de Champions League is, zoals je leest, een leuke uitdaging. Je kunt lang van te voren voorspellen welke club zal winnen of je kunt per wedstrijd een weddenschap plaatsen. Als je wilt wedden, ga dan op zoek naar een goede bookmaker, zij geven ook regelmatig succesvolle wedtips op wedstrijden van de Champions League.