Agenda

DDMA Digital Analytics Summit

Congres

DDMA Digital Analytics Summit

do 13 oktober 2022 t/m do 13 oktober 2022 - DDMA organiseert op 13 oktober 2022 in B. Amsterdam een nieuw congres: de Digital Analytics Summit. Dit is hét kennis- en netwerkevenement op het gebied van digital analytics in Nederland waar (inter)nationale topsprekers je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, privacy, organisatie en cultuur.

Tickets zijn vanaf nu te koop met 20% early-bird-korting.
 
De eerste sprekers zijn al bekend: op 13 okober 2022 bestijgen onder meer Melody Barlage (Adyen), Steen Rasmussen (IIH Nordic), Simo Ahava (8-bit-sheep) en Emma Gordon het podium.
 

Commissie Digital Analytics

De Digital Analytics Summit is een initiatief van DDMA's nieuwste commissie: de DDMA Commissie Digital Analytics. De Commissie ziet digital analytics als het vakgebied dat de basis vormt voor inzicht en optimalisatie van diverse digital kanalen en platformen, zoals websites en apps. Met de Summit wil de Commissie specialisten op het gebied van data, analytics en digital marketing opleiden met kennis over het optimaal verzamelen, verwerken, analyseren en rapporteren van data, evenals over de tools, technieken en regelgeving die hierbij komen kijken.
 
De Commissie bestaat op dit moment uit: Frans Appels (Netprofiler), Martijn van Warmoeskerken (Dienst Publiek en Communicatie), Marloes Been (T-Mobile), Twan Lammers (ABN AMRO Bank) en Martijn van Vreeden (Freelance Digital Analist).
 
Diana Janssen, directeur DDMA: "Data uit digital analytics is van onschatbare waarde voor je online marketingstrategie en optimalisatieprocessen. Dat realiseren we ons als branchevereniging voor data & marketing maar al te goed. Bovendien is het een vakgebied waar op dit moment ongelooflijk veel speelt, door technologische en wettelijke veranderingen. De missie en belofte van de nieuwe Commissie Digital Analytics en de Digital Analytics Summit sluiten daarom naadloos aan bij ons doel om de data-driven marketingsector verder te professionaliseren en voor te bereiden op de toekomst."