ADE pakt uit met finale line-up Conferentieprogramma

ADE pakt uit met finale line-up Conferentieprogramma

10-10-2024 (12:02) - Amsterdam Dance Event

Het ADE Pro-programma staat met de toevoeging van Duncan Stutterheim, KI/KI, The Blessed Madonna en meer klaar om over een week af te trappen. Pro Pass-houders krijgen naast toegang tot het gehele programma extra voordelen als exclusieve live-optredens.

Tijdens de vier dagen van de Pro-conferentie, spelen onder andere Tati au Miel, machìna en Roelof Knol, en Aluna en Storm Mollison live. Verder geeft Duncan Stutterheim, mede-oprichter van ID&T, waardevolle inzichten over onderwerpen zoals innovatie, de kracht van community building en het belang van een sterke bedrijfscultuur. 

In gesprek met KI/KI

Een van de meest gevraagde artiesten van dit moment sluit aan bij ADE Pro voor een persoonlijk gesprek met DJ Mag. KI/KI zal op de woensdag van de conferentie exclusief vertellen hoe ze de balans bewaart tussen grote festivals en intieme clubs en ‘underground’ community-evenementen.

Optredens voor Pro Pass Houders

Het exclusieve optreden van Tati au Miel op de donderdag van ADE Pro is een audiovisuele live-performance gepresenteerd door MUTEK Montréal en FIBER Festival. Daarnaast viert shesaid.so het afgelopen decennium, waarin het platform vrouwen en gender non-conforme personen ondersteund heeft in verschillende stadia van hun carrière. Om dit te vieren spelen Aluna en Storm Mollison van Noir Fever een speciale b2b-set op de conferentie. De show ‘machìna x Roelof Knol Interactieve A/V performance Action is daarnaast ook een hoogtepunt voor Pro Pass-houders. Tussen alle panels door kunnen zij de POLYNODE-serie van Lumus Instruments bewonderen op de beroemde trappen van het conferentiegebouw.

"We hebben het ADE Arts & Culture-programma de afgelopen drie jaar uitgebreid, met als doel kunst toegankelijker te maken voor meer groepen mensen'', zegt Jan-Willem van de Ven, directeur van ADE. ''Het is dan ook logisch dat in het vierde opeenvolgende jaar de cross-overs tussen elektronische muziek en andere kunstvormen nu ook hun weg vinden naar de ADE Pro conferentie. ADE Pro Pass-houders kunnen zich nu tijdens de gehele week van de Conferentie onderdompelen in audiovisuele performances, naast netwerken, leren, inspiratie opdoen en kennis delen."