ADE x G-Star RAW met ADE 2024 Backpack

ADE x G-Star RAW met ADE 2024 Backpack

01-08-2024 (08:30) - Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event (ADE) en G-STAR introduceren de nieuwe 2024 editie van de iconische rugtas die elk jaar een onvermijdelijk deel is van het evenement.

Met een ingebouwde messengerbag is het multifunctionele accessoire ditmaal net zo veelzijdig als de ADE Pro Pass, geschikt voor de ADE Pro Conference overdag en de honderden ADE-evenementen 's nachts.

G-STAR keert dit jaar voor de derde keer terug als de ontwerper en leverancier van de officiële ADE 2024 Backpack, met een ontwerp dat de duurzame en creatieve waarden van het bedrijf vertegenwoordigt. De rugtas kan overdag van de ene naar de andere conferentie gedragen worden, en de afneembare messenger bag kan eenvoudig worden meegenomen naar de beste evenementen van het Amsterdam Dance Event.

G-STAR is sinds 2019 partner van ADE en organiseerde enkele veelbesproken evenementen. Van een rave onder het Rijksmuseum tot een tentoonstelling met de legendarische Berghain-uitsmijter Sven Marquardt. Daarnaast is het hoofdkantoor van G-STAR, RAWFACTORY, opnieuw de exclusieve thuisbasis van Audio Obscura tijdens ADE.

Carista

Dit jaar werkt G-STAR samen met DJ en labelbaas Carista als het gezicht van de nieuwe ADE Backpack. De Nederlandse artiest runt haar eigen label, United Identities, en speelt daarnaast wekelijks meerdere shows. Carista's bekendheid reikt ver buiten Amsterdam, maar haar agenda staat altijd een vrije plek toe voor ADE in oktober, trouw aan haar roots. Carista zal bovendien in de RAWFACTORY optreden tijdens ADE op donderdag 17 oktober.

De ADE x G-STAR rugzak is exclusief voorbehouden aan de ADE Pro Pass en is inbegrepen bij het vijfdaagse ADE-ticket. Naast de 2-in-1 tas, biedt de Pro Pass toegang tot de gehele ADE Pro conferentie en al haar tracks, plus de verbeterde Business Hubs, de netwerkevenementen, alle festival evenementen en meer. De ADE Pro Pass is via de website van het Amsterdam Dance Event te verkrijgen.

Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event.
Founding partner: Buma