Afrojack werkt samen met Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Afrojack werkt samen met Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

25-08-2022 (11:57) - Audio

Afrojack: “Ik voel me vereerd dat de Dutch Grand Prix ons het vertrouwen heeft gegeven het entertainment te verzorgen. We hebben met enorm veel passie gewerkt aan de optredens die we zondag zullen laten zien en ik ben trots dat ik samen met DubVision de officiële song 'Feels Like Home' heb mogen maken. We kunnen niet wachten om de track 2 september te releasen."
 
Ook voor de twee broers die samen DubVision vormen is het een enorme eer: “Ik geloof dat we nog niet helemaal beseffen dat we dit jaar onderdeel mogen zijn van de Formule 1, een van dé meest toonaangevend sportevenementen in de wereld. We zijn op dit moment samen met Nick, de laatste hand aan de plaat aan het leggen, zodat we tijdens de GP los kunnen. Een spannend moment, laten we hopen dat ‘The Sea of Orange’ ‘m goedkeurt,” aldus Stephan en Victor Leicher.
 

‘The Sea of Orange’

De Dutch GP heeft dit jaar een uitgebreid programma gepresenteerd om ‘The Sea of Orange’ te entertainen wanneer er niet geracet wordt. Eerder werden al Antoon, Emma Heesters, Floor Jansen, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Mental Theo, Stuk en Xander de Buisonjé aangekondigd.
 
De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vindt van 2 tot en met 4 september plaats op het CM.com Circuit Zandvoort. Meer info via: dutchgp.com