KINK kiest future Icons 2024

KINK kiest future Icons 2024

02-01-2024 (23:00) - Audio

Radiostation KINK kondigt de Future Icons van 2024 aan, een selectie van opkomende talenten uit zowel Nederland als internationaal die naar verwachting een belangrijke muzikale impact zullen hebben in het nieuwe jaar.

Dit jaar heeft KINK acts zoals Hiqpy en Nusantara Beat uit Nederland, Fat Dog uit het Verenigd Koninkrijk, en ISE uit België gekozen als de beloftevolle artiesten om in de gaten te houden. Deze selectie volgt op het succes van voorgaande jaren, waarin acts als Elephant, STONE, The Last Dinner Party, Ramkot, Wet Leg, Wodan Boys, en The Haunted Youth werden uitgelicht en vervolgens aanzienlijk succes boekten.

Future Icons

KINK-dj Jasper Leijdens is net als voorgaande jaren verantwoordelijk voor de selectie. In zijn programma KINK In Touch, dat elke maandag tot en met donderdag tussen 19:00 en 23:00 uur wordt uitgezonden, presenteert hij de nieuwste muzikale talenten. Leijdens deelt zijn enthousiasme over de toekomst van de muziek: "Voor het vierde jaar op rij bieden we een blik in de muzikale toekomst. We hebben al geweldige successen gezien van vorige Future Icons zoals The Last Dinner Party, STONE, en Wet Leg. Nu is het tijd om een nieuwe lichting voor 2024 te introduceren. Ik kan niet wachten om te zien hoe deze talenten zich zullen ontwikkelen!"

Dit zijn de 16 KINK Future Icons 2024

- OH HAZAR (NL)
- HIQPY (NL)
- THAMES (NL)
- LIBRARY CARD (NL)
- NUSANTARA BEAT (NL)
- FAT DOG (UK)
- PICTURE PARLOUR (UK)
- UNIVERSITY (UK)
- HEARTWORMS (UK)
- HOTWAX (UK)
- BIG SPECIAL (UK)
- 86TV's (UK)
- MARY IN THE JUNKYARD (UK)
- ISE (BE)
- FRANCIS OF DELIRIUM (LU)
- DRESSED LIKE BOYS (BE)