Mysteryland onthult Mystery Headliner Armin van Buuren

18-05-2022 (11:00) - Audio

Nadat Mysteryland al eerder hintte een spectaculaire afsluiting in petto te hebben, maakt de organisatie vandaag de Mystery Headliner bekend: niemand minder dan Armin van Buuren zal het festival in het laatste weekend van augustus op een onvergetelijke wijze afsluiten. Met de bekendmaking van de Mystery Headliner is de line-up voor Mysteryland 2022 compleet.
 
Armin van Buuren draaide in 2017 voor het eerst tijdens de wereldberoemde eindshow van Mysteryland en wist daarmee een geweldig weekend voor ruim 100.000 bezoekers op ongekende wijze af te sluiten. Van Buuren is al vijf keer bekroond tot beste DJ van de wereld.

"Mysteryland is één van de meest legendarische festivals van de wereld en ik kan niet wachten om eindelijk weer in mijn eigen land op zo'n grote stage te staan. Mijn eindshow bij Mysteryland in 2017 was er eentje om nooit meer te vergeten en ik kijk er naar
uit om samen met de duizenden bezoekers van het festival een ongekende festivalzomer af te sluiten eind augustus!"
 
Festivalgangers wanen zich in ‘the Kingdom of the Weird Party Animals’, waar verlichte paden je leiden naar een magische wereld vol verrassingen, verborgen plekken en bijzondere creaties. Van spirituele ceremonies en ontspannende massages, tot een duik in de hot tub en hangen in een ware bruine kroeg, een ticket voor Mysteryland biedt een onvergetelijke ervaring.