Nederlandse Naomi Sharon genomineerd voor MME Awards van ESNS 2025

Nederlandse Naomi Sharon genomineerd voor MME Awards van ESNS 2025

03-10-2024 (12:58) - Audio

ESNS, de belangrijkste beurs voor opkomende muziek, voegt alle vijftien genomineerde acts voor de Music Moves Europe Awards toe aan de line-up van 2025. Nederlandse artiest Naomi Sharon is een van de 15 genomineerden.

De MME awards vieren opkomende artiesten die het Europese geluid vertegenwoordigen. De volledige line-up sluit zich direct aan bij het European Talent Exchange-programma, waardoor hun kansen op boekingen op grote Europese festivals toenemen. Eerdere winnaars van de MME Awards zijn onder andere Dua Lipa, Hozier, Meduza, ROSALÍA, Sans Soucis, Stromae en Zaho de Sagazan.

Internationale en Grand Jury Prize

De 15 genomineerden voor de MME Awards zijn Boko Yout (se), Daniela Pes (it), HILLARI (no), Joalin (fi), Judeline (es), Kingfishr (ie), Loverman (be), Maella (cz), Mina Okabe (dk), Naomi Sharon (nl), Night Tapes (ee), UCHE YARA (at), Woomb (bg), Yamê (fr) en Zimmer90 (de).

Vijf artiesten zullen de internationale jury prijs in ontvangst nemen en één artiest de Grand Jury Prize. Als muziekliefhebber is het ook mogelijk om te stemmen. De winnaar hiervan mag de MME Public Choice Award in ontvangst nemen. De winnaars van de MME Awards worden bekendgemaakt op donderdag 16 januari 2025. De komende weken worden er meer acts aangekondigd. ?Ontdek hier de line-up. ?