NPO 3FM in het teken van Amsterdam Dance Event

17-10-2023 (12:14) - Audio

NPO 3FM staat dit weekend in het teken van het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag- en zaterdagavond komen de AvondVrijdagShow, 3voor12 Radio, Vera On Track en The Beat live vanuit de 3FM-studio in De Tolhuistuin in Amsterdam.

Bekende dj’s als Darude, Coloray, Jungle by Night, Oguz, Ineffekt en Gigola komen langs voor interviews en livesessies tijdens ADE. 3FM-dj Justin Verkijk lanceert tijdens het Amsterdam Dance Event een nieuw TikTok-kanaal en de podcast ‘Als Muren Konden Praten’.

AvondVrijdagShow

3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker trappen op vrijdagavond af met de AvondVrijdagShow. Zij ontvangen Darude, bekend van de monsterhit Sandstorm, en Jungle by Night in de 3FM-studio voor exclusieve livesessies. Tijdens 3voor12 Radio ontvangt Eva Koreman diverse gasten, waaronder de Nederlandse techno-dj OGUZ, die ook live in de studio een set laat horen. 3FM-dj Andres Odijk sluit de vrijdagavond af met een special volledig gewijd aan Drum & Bass, tussen 01.00 en 02.00 uur op 3FM.

Vra on track

Op zaterdagavond spreekt Vera Siemons onder meer Ineffekt in haar programma Vera On Track. 3FM-dj Justin Verkijk ontvangt in The Beat dj’s Gigola, Coloray, Christiaan MacDonald, Indira Paganotto en Jeans. Alle interviews en livesessies zijn te horen op 3FM, NPO Luister en te zien via 3FM.nl/live.