ADE EVENT Brands of the night bij Lemon Scented Tea

29-09-2023 (10:00) - Bucket list

In oktober staat Amsterdam in het teken van ADE en organiseert creative agency Lemon Scented Tea opnieuw een  inspirerend event. Brands of the Night is de vierde editie van de Lemon Scented Tea x ADE sessie en vindt plaats op 19 oktober 2023.

Dit jaar staat de sessie volledig in het teken van merkauthenticiteit in nightlife, cultuur en entertainment. Uit recent onderzoek blijkt dat merkauthenticiteit voor de meeste mensen een zeer belangrijke factor is bij het kiezen van een merk. Het gaat niet alleen om wat je als merk uitstraalt, maar ook om waar je als merk voor staat en hoe je echt waarde toevoegt aan je sponsorships en merkactivaties.

Kortom, hoe bouw je merkauthenticiteit op, en hoe versterk je dit door samenwerkingen op het gebied van cultuur, entertainment en nightlife?

Speaker line up

META: Femke Anna van Zanten - Group Director
Philips: Nathalie Nijhuis-Lam - Head of Global Sponsorship
Bacardi Benelux: Robin de Bruijn - Brand Director
Pisang Ambon: Juliette Menne - Commercial Director & Jan Bosch - Creative Director Lemon Scented Tea
Lemon Scented Tea: Gijsbregt Vijn - Managing Director & Founder

Bijeenkomst van topmarketeers en business leaders

Het publiek bestaat uit marketeers, business en creative leaders. Gedurende het evenement transformeert het bureau in een plek waar het delen van kennis en netwerken centraal staan. Uiteraard kunnen een paar lekkere beats niet ontbreken en zal de sessie worden afgesloten met live DJ-sets en drinks.

Ben jij een top marketeer, business of creative leader en wil je er graag bij zijn? Meld je aan via: Lemon x ADE: Brands of the Night